Formació

fes una pas més

T'acompanyem a treure la millor versió de tu mateix. Volem formar-te compartint tots els nostres coneixements.

formació

cursos

Quiromassatge professional

Amb el curs de Quiromassatge Professional es pretén acostar a l'alumne al món de la salut, tenir coneixements bàsics d'anatomia i fisiologia del cos humà, conèixer les manipulacions que utilitza la tècnica del quiromasaje i alleujar el dolor restablint el benestar dels nostres pacients.

És un curs de 9 mesos de durada dividit en dos blocs: teoria i pràctica, on l'alumne assumeix els coneixements necessaris per a fer del Quiromasaje la seva professió.

therana

Quiromassatge avançat

Aquest curs està destinat a quiromassatgistes i professionals que vulguin aprofundir en tècniques de suport, per a abordar patologies o lesions del teixit tou: tendons, fàscies, lligaments i músculs.

Les tècniques que s'imparteixen són: massatge específic per a recuperació de fàscies i músculs, recuperació de tendons i recuperació de lligaments, embenatges, ventoses, auriculoterapia i moxibustión.

En l'actualitat hi ha molts factors que provoquen lesions: esport, treball, estrès, postures inadequades, etc. El disposar de diverses eines facilita al terapeuta diferents maneres de tractar el problema.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram