Qui som

therana cos i ment

therana obre les seves portes a petits i grans a un espai de salut integral per a la  teva recuperació i el desenvolupament del teu equilibri físic & mental. Terapeutes, educadors i professionals tenen com a únic propòsit, acompanyar-te en els teus avenços, guiar-te cap a un estat més saludable, adaptant-nos en cada tractament a les teves necessitats. Tots compartim inquietuds i un objectiu en comú.: la salut, el benestar i el creixement d’una manera alternativa, de tots els que ens envolten i de nosaltres mateixos. Vine a therana i experimenta a través de teràpies, tractaments i activitats! I ara a més, pots formar-te amb nosaltres. Consulta els nostres cursos! Per a tots, therana!

therana

cos & ment

El nostre equip

Experiència i sensibilitat

Encarna González

Encarna González, col·laboradora i terapeuta en quiromassatge terapèutic i massatge esportiu, drenatge limfàtic, embenats neuromusculars i funcionals, cura dels peus i les teràpies de flors de bach, reiki i astrologia humanística.

Juanma Ballesteros

Juan Manuel Ballesteros, director del centre therana. Terapeuta graduat en Medicina Tradicional Xinesa, combina la seva professió de terapeuta amb la de docent, impartint els cursos de Quiromassatge professional i Massatge esportiu.

¿Necesitas ayuda?