Cursos 23/24

Quiromassatge Professional

2 octubre 2023

Amb el curs de Quiromassatge Professional es pretén apropar a l’alumne al món de la salut, obtenint coneixements bàsics d’anatomia i fisiologia del cos humà, conèixent les manipulacions que utilitza la tècnica del quiromassatge i alleujint el dolor restablint el benestar dels nostres pacients.

És un curs de 9 mesos de durada dividit en dos blocs: teoria i pràctica, on l’alumne assumeix els coneixements necessaris per fer del Quiromassatge la seva professió.

therana
therana

Quiromassatge Avançat

properament

Aquest curs està destinat a quiromassatgistes i professionals que vulguin aprofundir en tècniques de suport per abordar patologies o lesions de el teixit tou: tendons, fàscies, lligaments i músculs.

Les tècniques que s’imparteixen són: massatge específic per a la recuperació de fàscies i músculs, recuperació de tendons i recuperació de lligaments, embenats, ventoses, auriculoteràpia i moxibustió.

En l’actualitat hi ha molts factors que provoquen lesions: esport, treball, estrès, postures inadequades, etc. Disposar de diverses eines facilita el terapeuta diferents maneres de tractar el problema.

Drenatge limfàtic

properament

El Drenatge limfàtic manual és un massatge específic que actua sobre el sistema limfàtic responsable d’eliminar toxines i mantenir en forma el sistema immunològic.

Aquest massatge està indicat per tractar problemes de retenció de líquids, varius, cel·lulitis, acné i cames cansades, entre altres.

En el curs de drenatge limfàtic manual aprendràs anatomia i fisiologia de el sistema limfàtic, a més de la tècnica de les maniobres i tot el necessari per desenvolupar aquesta teràpia d’una manera professional.

therana
therana

Reflexologia podal

properament

La Reflexologia podal és una tècnica de massatge que s’efectua sobre els peus; en ells trobem tots els punts reflexos del cos.

Aquest curs t’ensenya a com tractar tots els punts i restablir l’equilibri del cos a través d’ells.

No necessites tenir cap coneixement previ per iniciar aquest curs, només necessites moltes ganes i il·lusió.

+therana

Resolem el teus dubtes

¿Necesitas ayuda?