Cursos 22/23

Quiromassatge Professional

3 octubre 2022

Amb el curs de Quiromassatge Professional es pretén apropar a l’alumne al món de la salut, obtenint coneixements bàsics d’anatomia i fisiologia del cos humà, conèixent les manipulacions que utilitza la tècnica del quiromassatge i alleujint el dolor restablint el benestar dels nostres pacients.

És un curs de 9 mesos de durada dividit en dos blocs: teoria i pràctica, on l’alumne assumeix els coneixements necessaris per fer del Quiromassatge la seva professió.

therana
therana

Quiromassatge Avançat

22 octubre 2022

Aquest curs està destinat a quiromassatgistes i professionals que vulguin aprofundir en tècniques de suport per abordar patologies o lesions de el teixit tou: tendons, fàscies, lligaments i músculs.

Les tècniques que s’imparteixen són: massatge específic per a la recuperació de fàscies i músculs, recuperació de tendons i recuperació de lligaments, embenats, ventoses, auriculoteràpia i moxibustió.

En l’actualitat hi ha molts factors que provoquen lesions: esport, treball, estrès, postures inadequades, etc. Disposar de diverses eines facilita el terapeuta diferents maneres de tractar el problema.

Drenatge limfàtic

6 octubre 2022

El Drenatge limfàtic manual és un massatge específic que actua sobre el sistema limfàtic responsable d’eliminar toxines i mantenir en forma el sistema immunològic.

Aquest massatge està indicat per tractar problemes de retenció de líquids, varius, cel·lulitis, acné i cames cansades, entre altres.

En el curs de drenatge limfàtic manual aprendràs anatomia i fisiologia de el sistema limfàtic, a més de la tècnica de les maniobres i tot el necessari per desenvolupar aquesta teràpia d’una manera professional.

therana
therana

Reflexologia podal

5 octubre 2022

La Reflexologia podal és una tècnica de massatge que s’efectua sobre els peus; en ells trobem tots els punts reflexos del cos.

Aquest curs t’ensenya a com tractar tots els punts i restablir l’equilibri del cos a través d’ells.

No necessites tenir cap coneixement previ per iniciar aquest curs, només necessites moltes ganes i il·lusió.

+therana

Resolem el teus dubtes

¿Necesitas ayuda?