Teràpies

cuida de les teves emocions

Associada a la branca de la medicina i enfocada a tractar diverses malalties i a afrontar el tractament en si mateix.

teràpies

therana ment

Reiki

Teràpia energètica

El Reiki és una teràpia de sanació per imposició de mans, molt senzilla i alhora molt eficaç.

Consisteix en canalitzar l’energia universal (Rei) per harmonitzar la nostra pròpia energia (Ki), en cos, ment, sentiments i emocions. Quan aquestes dues energies estan en harmonia les persones ens sentim en un profund benestar.

Per contra quan el Ki és feble, la desharmonia entre les dues energies és equiparable a una baixada de defenses. El Ki és responsable principal de les emocions, pensaments i tot el que comprèn la nostra vida espiritual.

El terapeuta de Reiki canalitza aquestes energies per transmetre i restablir el flux energètic, i amb això recuperem i enfortim la salut i el benestar de les persones.

therana
therana

Medicina tradicional xinesa

Teràpia mil·lenària

La Medicina Tradicional Xinesa engloba una filosofia de vida en la qual considera a l’ésser humà un integrant de la naturalesa, formant part de la mateixa essència i com a tal, entenent la malaltia com la conseqüència del que passa a dins i fora de l’individu.

Els mètodes utilitzats per la medicina tradicional xinesa es basen principalment en restablir l’energia vital “Qi”. Per a això existeixen uns canals energètics anomenats meridians pels quals discorre l’energia encarregada de mantenir el cos en equilibri. En el trajecte d’aquests meridians ha punts importants en els quals l’energia es bloqueja quan no hi ha harmonia.

L’acupuntura, mitjançant petites agulles col·locades en aquests punts, s’encarrega de desbloquejar i equilibrar el fluxe de l’energia.

Teràpies per recuperar l'equilibri amb altres mètodes

Flors de Bach, Astrologia humanistica....

Flors de Bach

Equilibri

La teràpia floral del Dr. Bach és un sistema de tractament natural, holístic, d’energia vibratòria, compost de 38 essències florals, que ajuden a restablir la salut, equilibrant les disfuncions dels camps físic, mental, emocional i espiritual de tots els éssers vius, a més de tenir un gran poder preventiu.

El Dr Bach crea un sistema partint de la base que la majoria de disfuncions són el resultat d’un desequilibri provocat per conductes de patrons negatius, obsessius o depressius. És un sistema senzill però alhora amb molta profunditat, per això i per a una correcta prescripció, el terapeuta floral utilitza l’entrevista personal com a font d’informació verbal i no verbal.

És una teràpia que no té contraindicacions i efectes secundaris i pot utilitzar-se en totes les edats i en cap cas la teràpia Floral del Dr. Bach substitueix la prescripció de metge o d’altres professionals de la salut.

Astrologia Humanística: Lectura de la carta Natal

Coneixement ascentral

L’Astrologia humanística és l’estudi dels astres amb propòsits curatius. La Carta Natal és un mapa, en el qual es veu reflectida tota la informació necessària per entendre quines són les virtuts i els reptes que podem trobar-nos a la vida.
L’astròleg fa servir la Carta Astral com a guia de diagnosi i tractament. Gràcies a aquesta ruta, el terapeuta ens acompanya en el procés de coneixement propi mitjançant eines que permetin enfrontar-nos d’una manera més intel·ligent a problemes, vincles, reptes i obstacles.

Per poder crear la Carta Natal només cal saber la data, l’hora exacta i lloc de naixement. Amb aquesta informació podrem relacionar els planetes, els signes i les cases que marquen la manera que tenim d’afrontar les situacions per les que passem en els diferents moments de la nostra vida.

 

¿Necesitas ayuda?