tractaments

CUIDA DEL TEU COS

Estudiem cada cas amb l’objectiu de tractar a cada pacient adaptant-se a les seves necessitats. Et facilitarem el millor.

tractaments

therana cos

Massatge terapèutic

tractament

El massatge terapèutic és una tècnica manual, que utilitza diferents manipulacions per activar, relaxar i estirar les zones del cos. Mitjançant aquest tractament, restablim les disfuncions que pugui tenir un múscul o grup muscular per causes diverses: traumatisme, males postures, excés de treball, tensions, canvis bruscos de temperatura o problemes emocionals.

Llargs períodes d’estrès o tensió es veuen reflectits en el cos, contracturant i debilitant la musculatura, provocant rigidesa en les articulacions i desajustant tot l’aparell locomotor.

El massatge terapèutic s’adapta a les necessitats de cada persona, tenint en compte l’edat, l’activitat, el treball i la constitució. Els resultats són enormement eficaços perquè el massatge actua directament sobre el sistema muscular, però indirectament sobre el sistema nerviós facilitant la relaxació de tot el cos, i ajudant a que els òrgans interns i altres sistemes de el cos treballin d’una forma natural.

therana
therana

Massatge esportiu

tractament

És un tipus de massatge que prepara els teixits per a l’esforç físic, així com la prevenció i recuperació de l’estat físic i les lesions que es puguin presentar tant en entrenament com en competició.

Parlem en termes esportius però ho podem traslladar a qualsevol activitat, que per a realitzar-la, requereixi un sobreesforç, per això el massatge esportiu el pot ajudar, evitant els mateixos problemes que en qualsevol activitat esportiva.

El rendiment d’un esportista depèn de la seva musculatura, exigint-li el màxim en la seva pràctica. Un teixit muscular en bones condicions està evitant així elongacions, trencaments o micro trencaments inesperats.

El massatge esportiu es caracteritza per la manera i el moment en què s’aplica, abans o després de l’exercici físic, depenent de l’activitat esportiva i els objectius terapèutics que perseguim, amb aquest propòsit s’agrupen diferents tècniques per a aconseguir els millors resultats.

Embenatges

tractament

Els embenatges com a suport al massatge esportiu. L’embenatge neuromuscular i el funcional.

L’embenatge neuromuscular és una bena amb diferents formes d’aplicació, depenent de les necessitats o resultats que volem obtenir. El material utilitzat per a aquesta tècnica posa característiques específiques que el fan diferent a altres embenatges convencionals.
Amb ella podem obtenir efectes fisiològics, analgèsics, sobre to muscular, sobre el suport articular, drenatge limfàtic i efectes neuroreflexos.


Embenatge funcional és una ècnica coneguda per la limitació o inhibició d’un moviment que causa dolor, deixant els altres moviments lliures. És necessari tenir clar el diagnostico de la lesió, de la idea anatòmica i la biomecànica per a realitzar-los correctament.

therana
therana

Reflexología podal

tractament

És una de les teràpies més antiga, la seva tècnica és l’estimulació dels punts reflexos que tenim als peus. El sistema nerviós és l’encarregat de transmetre al cervell la informació que rep de l’exterior perquè aquest actuï en conseqüència, per a això compta amb receptors nerviosos repartits per tot el cos. Existeixen zones on els receptors nerviosos s’agrupen en major quantitat fent que aquestes zones siguin molt més sensibles com és el cas dels peus i de les mans.

Totes les parts del cos estan representades als peus sent molta la informació que podem obtenir de l’estat en què es troba el nostre cos, i a través de la reflexologia podem millorar qualsevol bloqueig o disfunció.

El massatge juntament amb la pressió dels punts reflexos d’òrgans, músculs o altres parts, activa l’estímul curatiu en la zona representativa del punt reflex.

Drenatge linfàtic

tractament

Tècnica que es realitza amb les mans amb moviments suaus, lents i compassats afavorint així la funció del sistema limfàtic, regulant i equilibrant els líquids corporals. El moviment de drenar o desplaçar la limfa millora l’eliminació de líquid intersticial, eliminant deixalles i toxines de l’organisme.

El 75% del nostre cos està format per aigua, per aquest motiu és fàcil comprendre la gran mobilització de líquids que té lloc en el nostre organisme. 

El bon funcionament d’aquest sistema evita les malalties, com l’estimular-lo ajuda a recuperar la salut. També participa en el funcionament d’altres sistemes com el nerviós i el circulatori. Aquesta tècnica millora varices, edemes, retencions de líquids, cel·lulitis, acne, cames cansades, inflamacions, cicatrius i un llarg etc.

therana

Cura dels Peus

tractament

Els peus són una part molt important del cos, la seva cura ha de ser un hàbit.

Són molts factors els que poden castigar els nostres peus: un mal calçat, moltes hores dempeus, la calor, el fred, l’excés d’humitat o no descansar les hores necessàries. El peu per a defensar-se crea dureses i callositats, que acaben fent-nos més mal, fins i tot provocant deformitats.

El dolor de peus es pot transmetre a qualsevol part del cos, influint en el nostre estat d’ànim. Pot causar problemes en diferents articulacions per adoptar postures anormals en intentar evitar el dolor.

¿Necesitas ayuda?