Therana som un centre de teràpies i formació amb 20 anys d’experiència situat a prop d’Igualada. Estem especialitzats en teràpies manuals, tractaments naturals i formació. Portem més de 6 edicions formant alumnes en cursos del món de les teràpies complementàries.

A Therana també oferim cursos per a terapeutes o persones interessades en el món de la salut que vulguin ampliar els seus coneixements sobre el cos humà i les diferents tècniques que es poden utilitzar per restablir el benestar d’una persona.

La nostra passió és el benestar i la salut, poder oferir als nostres clients solucions a les seves dolencies i restablir el seu benestar. Si t’interessa el món de la salut i les teràpies complementàries, i vols aprofundir en les tècniques que intervenen en el tractament de les dolencies que practiquem a Therana, oferim cursos de formació en teràpies complementàries.

Si encara tens algun dubte sobre la formació o si realment és el que estàs buscant, contactar amb nosaltres per resoldre els teus dubtes sense cap compromís.

Preguntes freqüents sobre els nostres cursos.

Quins cursos hi haurà aquest any?

Aquesta edició 2023/2026 trobaràs diferents cursos:

  • Curs de Quiromassatge professional (nivell 1)
  • Curs de Quiromassatge avançat i massatge esportiu (nivell 2)
  • Curs de Drenatge limfàtic
  • Curs de Reflexologia Podal
  • Curs de Radiestesia
  • Curs de Iridologia

Què puc aprendre en els cursos?

Cada curs està destinat en una àrea de terapèutica diferents.

El curs de Quiromassatge Professional és un curs inicial on es pretén que t’endinsis en el món de la salut i puguis obtenir coneixements bàsics d’anatomia i fisiologia del cos humà. També s’expliquen i es practiquen les manipulacions que utilitza la tècnica del quiromassatge i que permeten alleujar el dolor dels nostres pacients i restablir el seu benestar.

El curs de Quiromassatge avançat i Esportiu és el segon nivell del curs de Quiromassatge Professional. És un curs molt més ampli, per fer un pas més en la teva formació com a quiromassatgista i on aprendràs les tècniques de suport per abordar patologies o lesions del teixit tou: tendons, fàscies, lligaments i músculs. 

En aquest curs aprendràs i practicaràs diversitat de tècniques:

– Tècniques miofascials
– Aprendre a explorar totes les articulacions amb ciriax
– Auriculoteràpia
– Moxibustió
– Ventoses
– Tècniques de MTC
– Homeopatia relacionada amb l’esport
– Crioteràpia
– Embentatge neuromusculars i funcionals

En el curs de Drenatge Limfàtic Manual aprendràs l’anatomia i fisiologia del sistema limfàtic, la tècnica de les maniobres i tot el necessari per desenvolupar aquesta teràpia d’una manera professional. Amb el drenatge limfàtic es  poden tractar patologies com: Problemes de retenció de líquids, varius, cel·lulitis, acne i cames cansades.

Quan parlem dels peus, moltes vegades no som conscients que hi trobem tots els punts reflexos del cos. En el curs de Reflexologia Podal tractem totes les àrees del cos a través dels punts i aprenem a restablir l’equilibri del cos a través d’ells.

La radiestesia és una activitat que es basa en la percepció dels estímuls elèctrics, electromagnètics, magnetismes i radiacions d’un cos emissor, per mitjà d’eines senzilles com un pèndol, o varetes “L”, amplificant la capacitat de magnetorrecepción de l’ésser humà. Amb el curs de Radiestesia aprendrem a detectar i canalitzar les energies que ens envolten.


La iridologia és una tècnica de diagnòstic, que consisteix a analitzar les característiques, els patrons i colors de l’iris ocular per a extreure informació sobre la salut global de les persones. Amb el curs de Iridiologia aprendrem a detectar possibles problemes o estats de salut a partir de l’anàlisi de l’iris. 


Per què fer un curs amb Therana?

A Therana som un centre proper i familiar, volem que tan pacients com alumnes se sentin el millor possible i en els nostres cursos reflectim aquesta filosofia. Els cursos de Therana compleixen els següents requisits:

· Formació teòrica i pràctica. Tots els cursos tenen una part de formació teòrica i la part pràctica que és fonamental i per això ocuparà una gran part del temps a les classes presencials.
· Pràctiques supervisades i amb pacients reals.
· Grups reduïts de 10 persones i atenció personalitzada.

A qui van dirigits els cursos?
Els cursos de Therana van dirigits a totes aquelles persones que vulguin. No necessites cap coneixement previ per iniciar els nostres cursos, només necessites moltes ganes i il·lusió.
En l’únic curs que has de tenir experiència prèvia és en el Quiromassatge avançat i massatge esportiu.


Quan comencen els cursos i com em puc apuntar?
Ja tenim les inscripcions obertes i aquest octubre 2023 comença la nova temporada de cursos a Therana. Tens tota la informació més detallada de cada curs aquí.

Si et vols apuntar en algun dels sis cursos que oferim: Quiromassatge professional (nivell 1), Quiromassatge avançat i massatge esportiu (nivell 2), Drenatge limfàtic, Reflexologia Podal, Radiestesia o Iridologia, només has de contactar amb nosaltres i fer la preinscripció per reservar la teva plaça, recorda que els grups són limitats!

Si tens algun dubte o estàs interessat/da en fer algun curs, contacta amb nosaltres per més informació, truca’ns o envia’ns un missatge al 669 817 126.