Nova temporada de cursos

1 setembre 2020

Tots compartim inquietuds i un objectiu en comú: la salut, el benestar i el creixement d'una manera alternativa, de tots els que ens envolten i de nosaltres mateixos.

Vine a therana i experimenta a través de teràpies, tractaments i activitats! I ara a més, pots formar-te amb nosaltres. Consulta els nostres cursos!

Encetem nova temporada de cursos.

Ja fa cinc anys que vam embarcar-nos en el projecte de formació a therana. Des de llavors hem format a terapeutes i els hem donat les eines perquè puguin esdevenir grans professionals de les teràpies.

Aquest any, més que mai amb la situació que ens envolta, poder proposar els cursos ens omple d'alegria.

Els farem complint al màxim les indicacions sanitàries, en grups molt reduïts, però amb la il·lusió a flor de pell, dels que busquen en aquesta formació un nou camí professional, o un aprenentatge personal. Sigueu benvinguts/des a therana!

Aquest any la nostra proposta formativa inclou:

  • Quiromassatge professional ( nivell 1)
  • Quiromassatge avançat i massatge esportiu ( nivell 2)
  • Drenatge limfàtic
  • Reflexologia Podal
  • Reiki

Buscar

Sobre therana

Benvinguts a therana, el teu espai de salut integral per a la teva recuperació i el desenvolupament del teu equilibri físic&mental. El nostre equip de terapeutes, educadors i professionals tenen com a únic propòsit, acompanyar-te en els teus avenços, guiar-te cap a un estat més saludable, adaptant-nos en cada tractament a les teves necessitats.

Etiquetes

Newsletter

Noticies & Articles

Covid persistente ¿Y ahora qué?

En medio de la pandemia provocada por el SARS-COVID19, encontramos cada vez a más personas que habiendo “superado” la enfermedad siguen presentando síntomas que les dificultan su vida normal y que distan de una recuperación total post covid. El llamado COVID persistente se manifiesta en el tiempo a través de un amplio abanico de síntomas […]

Llegir més
Nova temporada de cursos

Tots compartim inquietuds i un objectiu en comú: la salut, el benestar i el creixement d'una manera alternativa, de tots els que ens envolten i de nosaltres mateixos. Vine a therana i experimenta a través de teràpies, tractaments i activitats! I ara a més, pots formar-te amb nosaltres. Consulta els nostres cursos! Encetem nova temporada […]

Llegir més
Cuidem dels esportistes

Ens agrada ocupar-nos dels esportistes després de fer un gran esforç, per això com cada any, hem tornat a la cursa de Vilanova del Camí. En aquestes ocasions aprofitem per endur-nos amb nosaltres als alumnes dels cursos anuals. Just coincideix quan acaben i ens agrada que facin un test real amb esportistes.

Llegir més
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram